Wolf Garten RC-VM
Wolf Garten RC-VM Yüksek Dal Budama Makası
Marka/Model : Wolf Garten RC-VM
Stok Kodu : WOLF-RC-VM
% 13 indirim
2.815
2.463
Adet
Fiyatı düşünce haber ver
Ürün Detayları


Wolf Garten RC-VM Yüksek Dal Budama Makası

WOLF-Garte’nin patentli ürünleri olup, yüksekteki dalları kolayca budamak için üretilmiştir. 6 cm kalınlığa kadar dalları gelişmiş makaralı sistemleriyle kesme gücüne sahip WOLF-Garten yüksek dal makasları tüm WOLF-Garten multi-star saplarla kullanıma uygundur. Multi star vario saplarla 5 metre yüksekteki dallar merdiven kullanmadan rahatlıkla budanabilir.

    Özellikleri

     Bypass tipi kesim sistemi.

     Dörtlü makara sistemi sayesinde %75 güç artışı.

     Teleskopik saplar ile 5,5 metreye kadar çalışma imkanı.

     180° ayarlanabilir çalışma açısı.

ÇOK YÖNLÜ MULTI-STAR SYSTEM

Wolf Garten ilk Multi-Star ürünlerini ürettiği 1982 yılından günümüze bahçe aletleri serisini genişletmeyi ve geliştirmeyi sürdürüyor. Wolf Garten Multi Star aletlerini kullanmak ve farklı ihtiyaçlara göre saplarını değiştirmek sadece bir "click" den ibaret. Wolf Garten Multi Star sistemi tasarlanırken en önem verilen nokta kullanıcı konforu ve sağlığı olmuştu. Çünkü yanlış uzunlukta ve açıyla kullanılan saplar kullanıcıyı yorduğu gibi, sağlık riski oluşturmaktadır. İşte bu sebeple kullanıcı kendisine en uygun uzunluktaki sapı kullanabiliyor. Bu sayede kullanım esnasında en uygun rahatlığı yakalarken kullanıcının sağlığını da koruyor.

NEDEN WOLF GARTEN MULTI-STAR EL ALETLERİ
Wolf Garten, bahçe bakımını eğlence olarak gören ve boş zamanlarını keyifli hale çevirmek isteyenleri düşünerek hareket etmektedir. Araştırma laboratuvarlarında 80 yılı aşan bilgi ve tecrübe birikimi sayesinde, ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü bahçe aracını, bilgi ve beceriyi sizlere sunmaktadır.
 El aletleri için Wolf Garten tarafından geliştirilen Multi Star sistemi sayesinde, her kullanıcı aynı aleti kullanabilmektedir. Yaş, boy veya cinsiyeti ne olursa olsun, kullanıcılar kendilerine uygun bahçe aleti sapını seçerek, tek bir tıklama ile sapın ucunda takılı olan aleti değiştirebiliyor. Her kullanıcı kendi boyuna ve ihtiyacına uygun sapı seçerek daha sağlıklı ve doğru duruş pozisyonunda kullanabiliyor.
 Yüksek kaliteli alüminyum alışımlardan yapılmış olan hafif ve sağlam saplar, farklı boy seçenekleri sunmaktadır. Özel olarak geliştirilmiş Multi-Star alet bağlama bölümü sayesinde tek bir düğme ile sap ucuna takılabilen bahçe aletleri değiştirilebilir. Bağlantı noktalarındaki özel tasarım ve sağlamlılık sayesinde, ağır ve yoğun kullanım durumunda dahi boşluk oluşturmamakta ve tek bir parça kadar sağlıklı durmaktadır.

Taksit Seçenekleri
Yorumlar
YORUMLARSize Yorumunuzu Yazın

Bu Ürünü Nasıl Buldunuz ?

YORUMLARA GÖZ ATIN
Yorum bulunmamaktadır
Lütfen resimdeki 3 karakterli yazıyı kutuya sırasıyla yazınız
Güvenlik Resmi
BENZER ÜRÜNLER
Bahco ATP 230-410
Bahco ATP 230-410 Teleskopik Yüksek Dal Budama Makası
% 9
3.167
2.886
Fiskars 115017 UPX86
Fiskars 115017 UPX86 Yüksek Dal Budama Makası
% 16
4.117
3.449
Wolf Garten RR200
Wolf Garten RR200 Yüksek Dal Budama Makası
% 11
2.991
2.674


Bu Sanal Mağazada Elektronik Ticaret için ProjeSoft E-Ticaret yazılımı kullanılmaktadır.